FacebookInstagramissa

RCD Espanyol Academy

Helsinki

RCD-EUROOPAN AKADEMIA

RCD Espanyol tunnetaan ammattimaisesta tavastaan jalkapalloilijoiden kouluttamiseen.

Jalkapallo-taitojen lisäksi on tärkeää, että pelaajat oppivat kunnioittamaan kollegoitaan, hyviä arvoja sekä yhteistyön ja kurinpidon merkitystä.

Akatemian toimintaan kuuluu klubiryhmien muodostaminen neuvonantajana muodostumisen muodostamiseen ja suunnitteluun. Järjestää yksilö- ja ryhmätaitoharjoituksia pienille ryhmille.

Akatemia järjestää leirintäalueet ja näiden sääntöjen vaikutukset.

Tule mukaan pelaamaan

UEFA PRO

Akatemian pelaajien valmennussuunnitelmasta vastaa tekninen johtaja Sergi Angulo Lerin. Hänellä on Uefa Pro Lisenssi, joka on korkein ammattivalmentajatutkinto Euroopassa. Asiantuntijoina toimivat Jaume Bartés, apuvalmentaja RCD Espanyol La Ligassa ja Xavi Gurri, apuvalmentaja Egyptin maajoukkueessa.

Koulutetut valmentajat

Kaikki päävalmentajat ovat akatemian palkkaamia valmentajia ja kaikilla on koulutus, joka vaaditaan, jotta voi toimia Espanyolin valmentajana. Kaikki valmentajat osallistuvat vuosittain RCD Espanyol de Barcelonan järjestämiin sisäisiin koulutuksiin.

Videoanalyysi

Videoanalyysit ovat tärkeitä pelaajan kehittymisen kannalta. Videoanalysointia käytetään yksilöharjoittelun osana.

Vaatteet

Kaikki vaatteet tilataan RCD Espanyol de Barcelonalta ja ne ovat virallisia akatemian vaatteita.

Toiminta keskuksessa

Akatemia tarjoaa valituille pelaajille mahdollisuuden liittyä leireihin, joita pidetään RCD Espanyol Training Centerissä. Valituilla pelaajilla on mahdollisuus osallistua RCD Españolin järjestämiin turnauksiin.

Leirit

Vuoden aikana Akatemia järjestää useita jalkapalloleirejä, joihin tulevat Espanjan valmentajat. Akatemian jäsenet saavat alennuksen leirien hinnoista.

Tule harjoittelemaan kanssamme

Parhaimmilla pelaajilla on mahdollisuus päästä RCD Espanyolin testialueelle Barcelonassa.

Yksilöharjoittelu

Yksittäiseen akatemiakoulutukseen osallistuvat pelaajat saavat akatemialta henkilökohtaisen arvion omien ominaisuuksiensa tasosta ja siitä, kuinka heidän omia kykyjään voidaan edelleen kehittää. Yksilöllisen suuntautumisen tarkoituksena on helpottaa pelaajan koulutusta ja kehitystä.

Yhteystiedot

VALMENTAJA@RCDESPANYOL.FI
MIKA MOILANEN 0400729909

Ilmoittautuminen elokuun try out tapahtumaan

Instagramissa